Gastheer

gast·heer volgens de Van Dale (demmeervoud: gastheren)
i
emand die een gast ontvangt

“Een gastheer is iemand die gasten ontvangt. Van oorsprong betreft het een particulier die anderen uitnodigt en gelegenheid biedt om samen in gelijkwaardigheid de (gast)maaltijd te gebruiken of andere genoegens te delen. (…) Het begrip gastheer of -vrouw kan echter ook van toepassing zijn op een dienstverlenend persoon die beroepsmatig en tegen betaling klanten ontvangt, en die van verzorging of onderdak voorziet.” (Wikipedia)

 

Mijn naam is Erwin Kuis, bouwjaar 1985, woonachtig in Veenendaal.

Voor mij betekent gastheerschap zoveel meer dan alleen het ontvangen van gasten. Gastheerschap is mensen ontzorgen, mensen de kans geven te genieten van hun eigen feest of evenement zonder dat het iemand aan iets ontbreekt. Daarbij ben ik niet alleen de gastheer, maar regel ik alles wat u maar wenst, of dat nu alleen de locatie en de hapjes en drankjes is of een spetterende avond met entertainment of een DJ. Ik regel het voor u!

In de 18 jaar dat ik in de hospitality werk, heb ik al vele mensen een lach op hun gezicht mogen bezorgen. Daar geniet ik van en dat is waar ik het allemaal voor doe. Dus, heeft u ook reden voor een feestje en wilt u mij inzetten als organisator, partymanager of gastheer? Laat het me weten!

Werkend in de hospitality merkte ik dat ik het anderen graag naar de zin maak door hen van alle gemakken te voorzien. Dat is de reden dat ik goede service en gastheerschap hoog in het vaandel heb staan en ben gestart met Gekuist Gastheerschap.

We zijn allemaal druk én maken ook graag tijd voor een FEESTJE. Daarom zou het fijn zijn als we juist op dat feestje tijd hebben om te genieten van de aanwezigheid van de gasten en ons niet druk hoeven maken of iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

Vaak is dit helaas niet het geval, en dat is waar ik in beeld kom als GASTHEER of PARTYMANAGER. Ik neem u vooraf en tijdens de gelegenheid de organisatie uit handen, zodat u lekker kunt genieten en geen zorgen heeft. Vooraf stellen wij samen een wensenlijst op en u laat de verdere uitwerking aan mij over.

Door een fijne verbinding met bekende bedrijven kan ik snel schakelen en de organisatie snel voor u realiseren. U heeft alleen contact met mij, dit zorgt voor persoonlijk contact en een prettige afstemming van uw wensen.

Lees HIER wat ik voor u kan doen of neem CONTACT met me op.