Partyplanner

Bent u zelf niet zo’n partyplanner? Of bent u gewoon op zoek naar iemand die dit van u overneemt, zodat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het organiseren van een feestelijke gebeurtenis? Dan bent u bij Gekuist Gastheerschap op de juiste plek!

Als partyplanner zorg ik ervoor dat uw feest, borrel, bruiloft of zakelijk event/evenement een groot succes wordt. Zo kunt u zonder enkele moeite een fantastisch feest of een goed verzorgde borrel geven waar zowel uzelf als de gasten van alle gemakken worden voorzien. Een moment waarop u de tijd en gelegenheid hebt om zelf óók te genieten en u zich niet druk hoeft te maken over de organisatie.

Het regelen van een locatie, de uitnodigingen en entertainment kan veel tijd kosten. En wat dacht u van de hapjes en drankjes op de dag of avond zelf? Ook daaraan kunt u de handen vol hebben. Kostbare tijd die u ook zou kunnen besteden aan leuke dingen zoals het uitzoeken van de juiste kleding of bijkletsen met de gasten die speciaal voor u zijn gekomen.

Het enige dat u hoeft te doen, is samen met mij een wensenlijstje opstellen waarbij u aan mij doorgeeft wat u belangrijk vindt en ik regel de rest.