Over mij

Mijn naam is Erwin Kuis, 32 jaar en woonachtig in Veenendaal.
Werkend in de horeca merkte ik dat ik het anderen graag naar de zin maak door hen van alle gemakken te voorzien. Dat is de reden dat ik goede service en gastheerschap hoog in het vaandel heb staan en ben gestart met Gekuist Gastheerschap

We zijn allemaal druk én maken ook graag tijd voor een FEESTJE. Daarom zou het fijn zijn als we juist op dat feestje tijd hebben om te genieten van de aanwezigheid van de gasten en ons niet druk hoeven maken of iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

Vaak is dit helaas niet het geval, en dat is waar ik in beeld kom als GASTHEER of PARTYPLANNER. Ik doe mijn uiterste best om u vooraf en tijdens de gelegenheid de zorg uit handen te nemen, zodat u lekker kunt genieten en geen zorgen heeft. Vooraf stellen wij samen een wensenlijst op en u laat de verdere organisatie aan mij over.

Door een fijne verbinding met bekende bedrijven kan ik snel schakelen en de organisatie snel voor u realiseren. U heeft alleen contact met mij, dit zorgt voor persoonlijk contact en een prettige afstemming van uw wensen.

Lees HIER wat ik voor u kan doen of neem CONTACT met me op.