Gastheer

De naam Gekuist Gastheerschap is natuurlijk niet zomaar gekozen. De afgelopen jaren heb ik gezien dat veel horeca ondernemers vanwege de recessie gedwongen werden geld te besparen. Werknemers mochten niets meer kosten en het stukje extra service is hierdoor steeds meer op de achtergrond geraakt. En juist met dat stukje extra service maak je in de horeca het verschil.

[Gast·heer] zoals omschreven door Van Dale is [iemand die een gast ontvangt].

Voor mij betekent gastheerschap zoveel meer dan alleen het ontvangen van gasten. Gastheerschap is mensen ontzorgen, mensen de kans geven te genieten van hun eigen feest of evenement zonder dat het iemand aan iets ontbreekt. Daarbij ben ik niet alleen de gastheer, maar regel ik alles wat u maar wenst, of dat nu alleen de locatie en de hapjes en drankjes is of een spetterende avond met entertainment of een DJ. Ik regel het voor u!

In de 13 jaar dat ik in de horeca werk heb ik al vele mensen een lach op hun gezicht mogen bezorgen. Daar geniet ik van en dat is waar ik het allemaal voor doe. Dus, heeft u ook reden voor een feestje en wilt u mij inzetten als organisator, party planner of gastheer? Laat het me weten!